Kurs for barnehageansatte

Kompetanseheving for personalgruppen

*Kreativ språkstimulering med hånddukker

Hånddukken som samtaleverktøy og kommunikasjonshjelp, som skaper glede, fokus og interesse i møte med barn. Lær hvordan dere kan skape et rikt og gledesfylt språkmiljø i deres barnehage, ved hjelp av teaterdukker!

Mye inspirasjon til både samlingsstunder, hverdagssituasjoner, turdager og fest. Dere vil få inspirasjon og praktiske idéer som dere kan ta rett i bruk i barnegruppen. 

Dukketeater er en enkel og kreativ vei til gledesfylt og effektiv språkstimulering for barn. Alle kan få det til. Bare prøv!

 

Et kurs med tema dukketeater kan "skreddersys" til barnehagen!

Dere kan komme med ønsker om hva dere er mest interesserte i å lære. Så legger jeg opp til det.

 

 

 

Ta kontakt for uforpliktende info om pris / forespørsel av dato.

Kursene kan bestilles som hel- eller halvdagskurs.

Jeg kan også "skreddersy" et kurs med tema rytme og musikk

hvis noen skulle ønske det. Ta kontakt!

 

Jeg gleder meg til å høre fra dere :-)

 

Tilbakemeldig fra kursdeltaker

I oktober leide vi inn Kirsten for å holde kurs i Skogens Lykke Barnehage. Hun viste hvordan vi skulle gi liv til dukkene og ga tips og ideer for stemmebruk og hvordan man håndterer og legger til rette for bruk av forskjellige dukker og effekter. Tusen takk til deg Kirsten for ett inspirerende kurs. Vi har fått oss en nydelig kompisdukke som barna setter stor pris på. I dag var han med oss i kirka og selvsagt måtte han på do først, akkurat som barna. Lykke til videre med det flotte arbeidet ditt og hvordan du med dette beriker hverdagen både til store og små. Jeg kan på det varmeste anbefale Kirsten for både kurs og opptreden.

Hilsen fra Wibekke Bjelland

Styrer i Skogens Lykke Barnehage