Velkommen til JORDKLANG                      - Gongbad med Kirsten

Klangbad / Gongbad / Lydbad

Hva er det?

Kort fortalt: Et klangbad (gongbad / lydbad / soundbath / soundhealing)         er en magisk stund, en klangopplevelse som er meget stressreduserende og leder til dyp avspenning og en meditativ tilstand. Du trenger ikke å gjøre noe annet enn å ligge å slappe av, på en myk matte, under et pledd og lytte til behagelige klanger av terapeutiske musikkinstrumenter, som f.eks. syngeboller av krystall, gong, handpan (en slags syngende tromme), flow chimes (spesielle klangstaver), myk fløyte, dyp behagelig tromme og mer.

 

Et klangbad / gongbad  kan aktivere dine selvhelbredende krefter.

Det hjelper deg å komme inn i en tilstand av indre balanse, harmoni og ro og å slappe av dypt. Mine høykvalitets overtonerike gonger, sangboller og andre klang-instrumenter kan hjelpe deg å finne veien inn i meditasjon på et blunk - som å bruke heisen istedenfor en stige. Og det beste med det: Alt dette kan gjøres uten anstrengelse!

Et klangbad er ren nytelse 😊

Du bare legger deg ned og nyter den dype effekten av de beroligende lydfrekvensene på kropp, sinn og sjel. Du hører og føler vibrasjonene samtidig. Lyden omslutter deg som en kokong. Hver celle i organismen din vibrerer. I denne tilstanden av dyp avslapning oppstår stillhet. En stillhet som bringer deg i kontakt med ditt innerste vesen. Hvor følelser av lykke oppstår uten grunn, fra underbevisstheten din. I harmoni med deg selv. I visshet om at alt er som det skal være, du er forbundet med alt.

Effekten av gong og syngeboller på helse og velvære.

Lyder kan gjøre deg glad: de kan redusere stress, løse spenning og lindre smerte. Samtidig blir regenerering av celler stimulert .

Pusten blir rolig, musklene slapper av, og hjerterytmen senkes. Karusellen av vonde tanker slutter å spinne.

En dyp avslapning sprer seg.

Et gongbad/ klangbad har et hovedmål: å bringe deg inn i en tilstand av dyp avslapning, harmoni, glede og stillhet. 

De helbredende lydfrekvensene kan regenerere kropp, sinn og sjel ned til cellenivå. De fremmer blodsirkulasjonen, frigjør blokkeringer og styrker immunforsvaret.

Ønsker du...

  • å redusere ditt stressnivå på lang sikt?
  • dyp hvile og avspenning?
  • å unngå utbrennthet?
  • å komme veldig lett i en meditativ tilstand?
  • nyte klang, musikk og stillhet?
  • komme tilbake til din kraft og til deg selv?
  • sove bedre?
  • regenerering og rekreasjon?
  • verdiful egentid?

 

Bli kjent med helbredende gonglyder og klang!

Ønsker du å delta på et klangbad / gongbad /lydbad?

JORDKLANG tilbyr klangbad hovedsakelig i regionen Øst og Vest-Agder.

Ta kontakt hvis du er interessert, Kirsten kommer på forespørsel og er også interessert i samarbeid med f.eks. yogainstruktører og andre musiker og soundhealer.

 

Frem til nå er det Gongbad i Tvedestrand og Arendal.

Ta kontakt for mer info 😊